Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
έως 6 άτοκες δόσεις

Στο Bilero.gr, η επιστροφή των προϊόντων, ισχύει για αλλαγές/επιστροφές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, και δεν σας επιβαρύνει με έξοδα αλλαγής/επιστροφής. Είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία ACS Courier με την οποία συνεργαζόμαστε.

Αλλαγές:

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο bilero.gr@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο 210-3476364. Το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την μεταφορική εταιρεία ACS Courier, την επομένη, από την ημέρα καταχώρησης του αιτήματος προς αντικατάσταση των προϊόντων σας. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προϊόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της ACS Courier το δέμα που έχετε προς επιστροφή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση των προϊόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στην σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους συνοδευτικά έντυπα. { Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων }

{ Στην περίπτωση παραγγελίας υποδήματος κατασκευασμένα στα μέτρα σας, κατασκευής από την αρχή ή οποιαδήποτε τροποποίησή στα προϊόντα ,η εταιρεία BILERO δεν υποχρεούται σε επιστροφή χρημάτων ή σε αλλαγή του προϊόν! }

Αλλαγές σε Ελαττωματικά

Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε έλεγχο των προϊόντων, ούτως, ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο bilero.gr@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο 210-3476364 για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος χωρίς να σας επιβαρύνουν τα έξοδα αλλαγής/επιστροφής. Το Bilero.gr επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία ACS Courier να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

Αλλαγές σε αποστολές λάθος προϊόντων

Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο bilero.gr@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο 210-3476364 και να προχωρήσετε στην αλλαγή/επιστροφή χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Λευκάδος 4, Μοσχάτο Τ.Κ. 183 46 ΤΗΛ. 210-3476364 Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 18:00 e-mail: bilero.gr@gmail.com