ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Λήψη καλουπιών για τη δημιουργία υποδημάτων της αρεσκείας σας

Απολαύστε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το γούστο σας!
Ελπίζουμε να απολαύσετε τη διαδικασία!

Υπηρεσία

Τα υποδήματα μας αποτελούν το πάθος μας για δημιουργία. Έτσι λοιπόν, η BILERO εγγυάται την ποιότητα και την άνεση, μέσω της ιδιαίτερης φροντίδας, που επιδεικνύει κατά την χειροποίητη κατασκευή τους. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας αποτελεί το γεγονός ότι προσαρμόζεται κατασκευαστικά σύμφωνα με τη λήψη καλουπιών, για την άρτια εξυπηρέτηση οποιουδήποτε τύπου ποδιού. Επιπλέον, στο site μας μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, προκειμένου να διατηρήσετε τα υποδείγματα σας σε άριστη κατάσταση!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα .....

1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Επιλέξτε μέσα από την πλούσια συλλογή μας τη δημιουργία που ιδανικά σας αντιπροσωπεύει. Το υπόδημα που έχετε ονειρευτεί θα είναι προσαρμοσμένο αποκλειστικά στα δικά σας μέτρα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ 2

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας παρακάτω και ένας εκπρόσωπος της BILERO θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να κλείσετε το απαιτούμενο ραντεβού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι σχετικές μετρήσεις.

3 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ & ΛΗΨΗ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ

Στη βιοτεχνία της BILERO θα πραγματοποιηθούν οι μετρήσεις, για τη δημιουργία του καλουπιού, το οποίο θα εφαρμοστεί στο σχέδιο της επιλογής σας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι μετρήσεις ισχύουν εφάπαξ για οποιοδήποτε σχέδιο επιλέξετε στο μέλλον.

BONUS ΕΠΙΛΟΓΗ 4

Στην εταιρείας μας δημιουργούμε τη φαντασία σας! Έτσι λοιπόν, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε σε φωτογραφία οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε, ανεξάρτητα εάν αυτό ανήκει στη συλλογή μας, και εμείς θα το κατασκευάσουμε για εσάς!

Καταχώρηση παραγγελίας

Συμπληρώστε την φόρμα

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία τις φόρμας και ένας διαθέσιμος εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει άμεσα.

Έχετε ερωτήσεις ;

Καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5789936 και ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρέτηση άμεσα!